Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már megint felfáztam a szextől...

Már megint felfáztam a szextől! Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
fél éve nem szexeltem, most viszont kapcsolatban vagyok és eljutottunk idáig, de ez lett a vége... régebben rendszeresen felfáztam a szextől, nem szeretném megint ugyan ezt. hogyan védekezhetnék ez ellen?

2014. jan. 19. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

HÁROM ÉVIG FÁZTAM FEL A SZEXTŐL!

folyton nőgyógyászhoz és urológushoz jártam. a legdurvább az volt, mikor csővel - katéterrel a hólyagomból vettek közvetlen vizeletet. (a pisim olyan volt, mintha egy deci tejába fél deci tejet öntenél. az orvos elképedt)

folyton antibiotikumot írtak fel, ami elmulasztotta a felfázást, KEMÉNY KÉT HÉTRE....

tőzegáfonya először hatott, soha többé nem segített - azt is megszokta a szervezetem.

csalántea jó volt - sokat pisiltem tőle, de az is csak elsőre segített.

mezei zsurló fürdőbe ültem... egyszer volt jó.

folyton E.COLI volt a vizeletemben (persze nem túl magas számmal, de mindig ott volt)

3 évig a szex után úgy csináltam, gyorsan fürdés, tőzegáfonyás-echineceás teát ittam egész éjjel, bekentem canastennel, meg pimafucorttal is magam (hámosító e második krém) és még így is a másnap estére már megjelent a hólyagomban az a fura csikizős-csipős érzés.

persze másnap már csak nospa bevétele után mertem pisilni, és mint akinek egy chili paprikát dugtak volna a húgycsövébe. volt, hogy izzadtam a fájdalomtól!!!

és előröl kezdődött az egész.

páromat is kivizsgálták TELJESEN.

azzal idegesített az urológus, hogy a szextől nem lehet elkapni, a nőgyógyász meg mondta, az aktus után van,hogy felfázik az ember igen...

de semmi nem segített... aztán 3 év után (mikor már havi egyszer tudtunk csak szexelni és jól el is távolodtunk a párommal) rájöttem, hogy CANDIDÁS vagyok...

diétázni kezdtem, ki is mutatták aztán a hüvelykenetben (akkor már viszont az e-coli nem volt a kenetben fellelhető)

végigcsináltam 4 hónapig a candida diétát + szedtem candida elleni gyógyszert.

AZÓTA NEM VAGYOK / VOLTAM FELFÁZVA!

okuljon mindenki a történetemből, te meg nézz utána a kandidának! :)

jobbulást :)

2014. jan. 19. 22:57
 12/19 anonim ***** válasza:
33%
akkor te sem felfázva voltál hanem candidás voltál 11-es
2014. jan. 19. 22:59
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Akár felfázásnak hívjuk, akár másnak, a lényeg az, ha baj van orvoshoz kell menni!
2014. jan. 20. 05:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A felfázás nem orvosi diagnózis, azt a köznyelv használja a hólyaghurutra. Hólyaghurutot kórokozók okoznak,aminek az elszaporodáshoz hozzájárulhat a hideg,ami szűkíti az ereket. Mindenképpen orvoshoz kell menni.
2014. jan. 20. 08:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez elég gyakori probléma,amit a kérdező említ. Akinek panasza van minden közösülés előtt és rögtön utána el kell mennie pisilni és megtisztálkodni. Persze ez csak egy kivizsgálás és kezelés után segít.
2014. jan. 20. 08:45
 16/19 anonim válasza:
62%

Sziasztok!

Ez a tanacs mindenkinek szol, aki ilyen problemakkal kuzd!

2 evig nem tudtak rajonni az orvosok, hogy mi miatt van felfazasi tunetem minden szex utan! Pedig nagyon odafigyeltem a tisztalkodasra es hogy mosdoba is elmenjek, de nalam ez nem hasznalt semmi!

Igy 2 ev utan rajottunk a problemara! A problema forrasa en voltam! A huvelyemben a ph ertekem magasabbb mint az atlag, a paromnak azonban normalis! Mivel nagyon erzekeny vagyok mindenre, igy a szervezetem egybol elkezdett ellenanyagot termelni es kitermelni/kilokni az "idegen" anyagot!

Erre sajnos jelenleg csak 1 megoldast talaltunk az pedig az ovszerrel valo vedekezes!

Sok ph kurat csinaltam de sajnos nekem ezek sem segitettek:/

Nem feltetlen kell magatokat teletomni gyogyszerekkel, eleg h egy picit valtoztatni probaltok!

Remelem segitettem en is a hozzaszolasommal:)

Tovabbi szep napot nektek!

2014. jan. 22. 15:51
 17/19 anonim válasza:
Én is mindig felfázok még nem találtam rá megoldást de csak gumival csináljuk és így is... és baromira fáj ha felfázok..
2014. febr. 9. 14:17
 18/19 anonim ***** válasza:

nem értem miért írja valaki, hogy candidás voltam, és nem felfázva voltam. amúgy a felfázás tünet, és egy tünetcsoport az embert csípi a pisi, sürgető vizelési ingere van. sokan azt hiszik, hideg kőre ülve jön ez az érzés, pedig fiatal korában az ember annyit ül hideg kövön, földön, leül mindenhová, és mégse fázik fel...

meg kell érteni, a felfázás valami miatt van, ecoli többnyire...

aki ezért lepontozza a másikat, mert tudatlan (nem tudom ki volt) azt úgyis sokan okoskodónak vagy buta embernek tarthatják az életben. én pl. annak tartom, mert tényeket írtam le, és szerintem segítek is a kérdezőnek. nem kívánom, hogy aki lepontozott, tudja meg, hogy miről beszélek, bár legalább szégyellné magát amikor rájött, hogy úgy okoskodott itt, hogy lövése se volt a dolgokról :) :) :)

2014. febr. 10. 08:56
 19/19 anonim válasza:
A heves szextől is lehet...
2014. márc. 26. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!