Visszatérő hüvelygomba? Mit tehetek?
Júniusban kaptam el először a strandon, akkor egyből nőgyógyászhoz fordultam vele.Pimafucort kenőcsöt és kúpot írt fel, de ezek szerint nem segített, mert visszatért! Beszélhetünk hüvelygombáról?Nem akarok még egyszer elmenni a doktorhoz, mert nincsenek jó tapasztalataim vele szemben!Mit tegyek? Canesten Combi? Vélemények?
A barátomnak hogyan mondjam el?Az előzőről tudott, de ha megint elmondom, lehet azt hinné igénytelen vagyok, pedig ez áll a legtávolabb tőlem! Lehet,hogy pettingnél történt a baj, és érzékeny vagyok a kórokozókra. Nagyon igényesek vagyunk mindketten, nagyon idegesítő,hogy kijött megint.Magától nem fog elmúlni, és ma este már a folyásom állaga is másabb volt, nem átlátszó hanem fehér és darabos!Köszi előre is a válaszokat!
a sumetrolim antibiotikum??? ha igen, akkor addig ne kezd el a canesten alkalmazását. mivel az antibiotikumok erősen hajlamosítanak a hüvelygombára. szóval először szedd be a gyógyszered, és csak utána kezd el kikezelni magadat.
a kefírt pedig ne dugd a puncidba, ha vmi ilyxesmit akarsz, akkor a bélflórádat normaflore-ral regeneráld, és lehet kapni drogériákban tejsavas hüvelykúpot. na azt nyugodtan felteheted, az helyreállítja neked a hüvelyed ph-ját is, mert canesten után úgyis kicsit felbprul a ph. és olyan intim mosakodót hazsnálj, aminek a phja megeggyezik a hüvelyével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!