2 hete nem jött meg. Mi baj lehet?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, másfél éve "megvan". Az utóbbi pár hónapban általában késett egy hetet. Most viszont már két hete nem jött meg. Érzem h vmi fáj a hasamnál és h nincs rendben vmi. A melleim feszülnek és fájnak, de még sincs semmi, hogy meg akarna jönni. Nem volt még testi kapcsolatom soha (szűz vagyok). Mi lehet a baj? Kérlek segítsetek!2009. dec. 2. 22:01
1/3 anonim 

válasza:

Ne izgulj! 6 éve menstruálok és van nekem is hogy késik 1 hetet néha 2-t is. Bármi miatt lehet. Felfázás, stressz stb. Neked 1,5 év alatt nem állt be rendesen. Szeintem semmi baj nincs. Ha mégis ugy érzed mond el anyukádnak.
2/3 anonim 

válasza:

Én 8 éve menstruálok és pont ebben a honapban késett több mint egy hetet,ki tudja miért.. áprilisban kettőt..amúgymeg általában pontos. Nagyon sok minden befolyásolhatja a ciklust,ezzel a parázással meg vigyázz mert ha igy félsz direkt megsz.pat és nem jön még meg egy hétig. A mellfeszülés,hasfájás meg tipikus menstruáció előtti tünet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Remélem tényleg csak késik és nincs semmi komolyabb bajom.
2009. dec. 2. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!