Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi van ilyenkor? Paráznom kéne?

Mi van ilyenkor? Paráznom kéne?

Figyelt kérdés
Pár héttel ezelőtt egy kicsi "gumó" keletkezett egyik napról a másikra a fülem mögött. Úgy nézett ki mintha pattanás lenne majd belőle, de nem lett és egy hét múlva el is múlt. Ma viszont észrevettem, hogy a nemi szervemen alakult ki kettő ugyanolyan. Elmenjek orvoshoz? Vagy várjak egy hetet hátha elmúlik? Lehet, hogy csak pattanás? Másnak is volt már ilyen? 18/L
2009. dec. 2. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Fül mögött simán lehet pattanás, azok nem is szoktak olyanok lenni mint az arcon, tehát nem gennyesek meg kinyomhatóak, hanem mélyen a bőr alatt, ki gumók.

Intim területen, ha borotválod akkor előfordulhat, hogy szőrtüsző gyulladás. Azt nem szabad piszkálni, mert alapvetően 2-3 nap alatt biztosan elmúlik, de ha piszkálod akkor lassabban és akár komolyabban be is gyulladhat, barátnőmet műteni is kellett miatta. Ha nem borotválod, akkor valószínű, hogy csak pattanás az is.

2009. dec. 2. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ne próbáld se kinyomni, se kiszúrni. ha 1-2 hét alatt elmúlik, akkor sima szőrtüsző-gyulladás, és magától el fog múlni. Nekem is volt már többször, elsőre nagyon megijedtem, de utánakérdeztem, és kiderült, hogy másnak is volt már ilyen, és kezelés nélkül el is múlt.

Ha viszont 2 hét alatt sem múlik el magától, akkor mutasd meg egy nőgyógyásznak, jó?

2009. dec. 2. 22:28
 3/3 A kérdező kommentje:
jó:) köszönöm szépen a válaszokat. kicsit megnyugtattatok.
2009. dec. 2. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!