Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barna nyalka mi lehet?

Barna nyalka mi lehet?

Figyelt kérdés
Ket honapja kesik a menzeszem, de mikor pisiles utan megtorolkozom a wc papiron ilyen barnas nyalka van. mi lehet ez? Utalhat terhessegre (tesztet meg nem csinaltam, gondoltam csak meg jon), de egyeb panaszom nincs!
2014. jan. 17. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha fennállhat a terhesség lehetősége, akkor ideje lenne egy tesztet már elvégezni! De lehet mensi előjele is.
2014. jan. 17. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
A terhesség sincs kizárva, csinálj tesztet valóban.
2014. jan. 18. 00:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Hogy ferrertes ne essek, nem hanyagsagbol nem csinaltam, hanem azert mert, maskor is elofordult, hogy kimaradt egy honapot. Utoljara noveber 9en volt, azota nem. Es azert mar kezdek kicsit nyugtalan lenni. Koszonom a valaszokat.
2014. jan. 18. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy vártad a gyermeket akkor, mert ügyintézéssel, vizsgálattal együtt mostmár nagyjából biztosan kifutottál a 12 hétbôl, amíg az abortusz megengedett.
2014. jan. 18. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!