Hogy derül ki ha valakinek cisztája van a petefészkében?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy ha valakinek megjön rendesen a mensije,attól is lehetnek cisztái,ez igaz?2009. dec. 2. 15:49
1/6 anonim válasza:
igaz, de a ciszták kialakulnak, aztán el is múlnak legtöbbször maguktól. Tehát amíg nincs panasz, addig nem is kell velük foglalkozni.
2/6 anonim válasza:
Pl. az ultrahang kimutatja. Ha sokat fáj, szúr a petefészked érdemes megnézetni!
3/6 anonim válasza:
Ultrahangon kiderül - nekem először találtak egy több centiset, nem volt semmi tünet, aztán kiderült, hogy tele van a petefészkem és policisztás ovárium szindrómám van. Így hát jobb, ha megnézeted.
4/6 anonim válasza:
Bocsi az offért, de ez engem is érdekelne. Én pont tegnap voltam nőgyógyásznál, amiért sűrűn fáj az alhasam. Megvizsgált, azt mondta nem lát semmi rendelleneset, de nem küldött el semmilyen további vizsgálatra. Én viszont kicsit aggódom, nyugodtabb lennék ha legalább egy ultrahangra elküldött volna. Ha elmegyek a háziorvoshoz, és megkérem adjon beutalót Uh-ra, akkor ad vagy a nőgyógyászhoz kell visszamennem?
5/6 anonim válasza:
Igen a háziorvos is ad beutalót ultrahangra. Elmondod mi a baj és már küld is! Az a baj, hogy bárhol lehet ciszta, amiről nem tud az ember, mert egyébként tünetmentes.
Nálam is így volt, csak már akkora volt amikor kiderült, hogy műteni kellett sajnos!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 3. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!