Normális ez szerintetek ma reggel kimostam a hajamat heden solders samponnal és bő vízzel lemostam és mégis a fejbőrőm ég. Miért van ez?
Szia!
Nem kéne égnie, valószínűleg tényleg allergiás vagy rá. Próbálkozz mással. Bőrgyógyászhoz is elmehetsz, ha nagyon nem akar elmúlni, vagy a patikában is megpróbálhatsz recept nélkül valami hatékonyabb korpa elleni sampont venni, a patikus biztosan szívesen ad tanácsot.
Tehát akkor ez tényleg allergia köszönöm a válaszokat.
Többé nem használom ezt a sampont hiába reklámozzák milyen jó mégsem igaz ez rá.
Én régóta használom, nekem abszolút bevált. Egyedül a mentolosát vagyok képtelen használni, de bármilyen más mentolos tusfürdőt, vagy egyebet sem tudok használni, úgyhogy ez nem meglepő.
Nem normális, ha ég tőle a fejed, van ezer féle sampon már és mindegyik márkának van kb korpásodásra is. Én a Niveákkal vagyok nagyon elégedett, de ugye kinek a pap, kinek a paplan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!