A fogamzásgátló tabletta kiválasztásánál a nőgyógyászod megkérdezte, hogy melyiket szeretnéd szedni, vagy ő döntötte el, mit ír fel?
Figyelt kérdés
A kérdésem olyan esetre vonatkozik, amikor semmi konkrét ellenjavallat nincs, ami bizonyos típusú fogamzásgátlót alapvetően kizárna. Előre is köszönöm a válaszokat.2009. dec. 1. 23:18
1/7 anonim válasza:
Nekem mindig a nőgyógyász döntötte el mit szedjek.
Ha váltani kellett, akkor is ő írt újabbat.
Bár még nem próbáltam, mert a mostanival elégedett vagyok, de szerintem felírna mást, ha kérném ( persze nem túl eltérő hormontartalmút az előzőtől).
2/7 anonim válasza:
Én azért mentem el, mert nagyon fájt a hasam minden hónapban és választhattam hogy fájdalom csillapítót ír fel vagy fogamzásgátlót. Mivel már nem bíztam egyik fájdalomcsillapítóban sem és volt barátom így a fogamzásgátlót választottam. De ő döntötte el, hogy melyiket.
4/7 anonim válasza:
Azt mondta, alapvetően kettő fajtát ajánl, de mivel a másik tabletta drágább, és közöttük meg nincs igazán különbség, ő döntötte el, hogy az olcsóbbikat adja. Ha nem jó (mert még nem régóta szedem), akkor átváltanék a drágábbikra. Meg kérdezte, hogy hány éves vagyok. De nem kérdezte, hogy melyiket szeretném.
5/7 anonim válasza:
nekemis ő döntötte el, azóta is azt szedem, és elsőre bevált. ésmég olcsó is.
6/7 anonim válasza:
Nekem megkérdezte, hogy drágábbat írhat-e, aztán azt szedtem 11 évig.
7/7 anonim válasza:
Nekem csak annyit mondott, hogy megjelent egy természetes is, melyiket szeretném a természetest vagy a mesterségest? Vissza kérdeztem hogy melyiket ajánlja. Azt mondta a természetes drágább, és úgy egy hónapja van csak forgalomban, de igazából nem tudja, hogy a menstruációs görcsökre jó-e. ( pedig nekem pont arra kell) Így aztán a mesterséges mellett döntöttem, abból pedig ő mondta meg, hogy melyiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!