Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Félek, Vajon ez mi...

SOS! Félek, Vajon ez mi lehet? Bővebben lenn!

Figyelt kérdés

A nagy szeméremajkam belsejében egy kisebb ilyen csomót vettem észre. Igazából olyasmi mint egy csípés, vagy egy pattanás és ha hozzáérek fáj. Nagyon meg vagyok ijedve, hogy valami komolyabb dolog, sosem tapasztaltam még ilyet. Tegnao, sőt még ma reggel se volt ott semmi! Igazából csak annyi látszik, hogy egy kicsit pirosabb púp, amit ha megnyomok keményebb... És nagyjál borsószem nagyságú.

Nagyon félek:( vajon mi lehet ez?

Köszönöm a válaszokat! 14/L

2014. jan. 15. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg semmi, egy szőrtüsző gyulladása vagy ehhez hasonló komolyságú probléma lehet.
2014. jan. 15. 15:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Oh köszönöm, kicsit megnyugodtam.

Ezzel ugye akkor nem kell orvoshoz menni?

2014. jan. 15. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jódozgasd naponta párszor, ha szőrtüsző gyulladt be, akkor az leszárítja.
2014. jan. 15. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sudokrém vagy bármilyen gyulladás gátló kenőcs helyre hozza ha nem vagy jód érzékeny akkor az is jó lesz rá.
2014. jan. 15. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele orvoshoz menni, ha nem marad meg tartósan, vagy nem lesz a helyén csúnya seb. 1-2 héten belül el kell múlnia szépen.
2014. jan. 15. 15:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2014. jan. 15. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:
33%
Ha egy hét múlva nem múlik, akkor tényleg érdemes lenne orvoshoz menni. Ha tényleg pattanás, akkor el kell múlnia egy hét alatt!
2014. jan. 15. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Ezzel nem kell orvoshoz menned, nyugi.El fog múlni magától.
2014. jan. 15. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!