Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menjek holnap iskolába így?

Menjek holnap iskolába így?

Figyelt kérdés
hörghurutom van.. hurutosan köhögök,fújom az orrom,2 percenként lesz tele..fáj a torkom a sok köhögéstől és a fejem is:/ és a mellkasom a hurutos köhögés után. viszont nem tudom mi legyen :/ ugye szünet volt és mi nem Magyarországon élünk.. Szünetre haza utaztunk és hát egyedül pénteken mentem be suliba ( előző hét péntek ) és holnap biológia dolgozat lesz.. anya szerint rendbe jövök egy gőzöléssel..azt tudni kell hogy ez az állapot ez a hörghurut már vagy 5-6 napja tart.. menjek holnap iskolába ? vagy mi legyen?:/ 13/l
2014. jan. 12. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább orvoshoz menj! :) Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked! :)
2014. jan. 12. 11:28
 2/7 A kérdező kommentje:
csak hát jelenleg biológiából 100 pontból 10 pontom van szóval nagyon le vagyok maradva:( de szarul vagyok és meg őrölük.. a szemeim is égnek:( szerintem is orvoshoz kéne menni.. iszok teát de nem nagyon segít
2014. jan. 12. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nagyon tiszteletre méltó, hogy ilyen betegen is suliba akarsz menni, miközben sokan a semmiért is lógni akarnak, de az egészséged mindennél fontosabb!
2014. jan. 12. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy hörghurutod van? Orvos? Voltál orvosnál? Antibiotikumot kaptál?

Ugyanis baromi gyorsan orvoshoz kéne menned, mert ha bakteriális fertőzésed van és nincs kikezelve, akkor szövődményként könnyen lesz mondjuk egy tüdőgyulladásod.

Arról nem is beszélve, ha lerakódás lesz, mármint váladékból, akkor könnyen lesz egy arc vagy egy homloküreg gyulladásod.

Én vidéki vagyok, viszont néhány kilométerre tőlünk, a városban van háziorvosi ügyelet, érdeklődd meg, hogy nálatok hogy működik és menjetek el anyukáddal oda, ott megvizsgálnak, kapsz gyógyszert és megmondják, hogy mehetsz-e így suliba vagy nem.

2014. jan. 12. 11:35
 5/7 A kérdező kommentje:
onnan hogy utána olvastam és a leírás teljesen meg egyezik.. meg régebben ugyanezekkel a tünetekkel voltam orvosnál. az a baj hogy rengeteget hiányoztam. de persze csak egy két napot .. anya meg már nem tud igazolni viszont tényleg el kéne menni orvoshoz..
2014. jan. 12. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire rosszul vagy menj el orvoshoz, ne magadnak állíts fel 13 évesen diagnózist!

Ha ennyire le vagy maradva bioszból, akkor menj be csak arra az órára és írd meg a dolgozatot, a doki meg ír a többire igazolást.

2014. jan. 12. 11:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak a biologia a 4-dik oraban van holnap meg 7 orank lesz es akkor arra a 3 orara mar felesleges lenbe haza menni..meg fertozzem meg a tobbieket a kohogesemmel?:/ igy is valaki el kapta mikor penteken voltam
2014. jan. 12. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!