Kicsi mellből nagyobbat?
15 éves vagyok,7. osztályos korom óta nem nő a mellem és ez eléggé zavar az osztálytársnőim és a barátom előtt is(akivel már felvetettük,hogy valamikor szex)
Az ilyen hidegvizes masszázs stb. beválnak?
Milyen étel az ami segítheti a növekedést? Van olyan?
Testmozgástól szebb lesz?
(Elnézést a rengeteg hülyének tűnő kérdésért,de nem nagyon tudom máshol megkérdezni) Off-okat nem kérek,a normális válaszokért megy a zöld pacsi:)
A mell növelésére nincs semmi praktika.
Ugyanis az genetikai dolog. És ha te kis mellű lánynak-nőnek vagy bekódolva genetikailag, akkor a fejedre is állhatsz, akkor sem lesz nagyobb.
Viszont még csak 15 éves vagy, még nőhet.
De az is lehet, hogy nem.
Nekem sem volt nagyobb mellem 18 évesen sem, mint 14 évesen.
Viszont 18 éves koromtól kezdve híztam, elég sokat, így nőtt a mellem is. De akkor sem volt nagy mellem, csak nem volt picike. Nem B, hanem C kosaras melltartót hordtam. És az sem nagy.
Amikor még változott a mellem, az pedig akkor volt, mikor babát szültem. De ahogy már nem anyatejet kapott és le is fogytam, úgy a mellem újra kicsi lett.
Szóval amit én tanácsolok, hogy bízz abban, hogy még nőni fog, de ha nem, akkor fogadd el magad ilyennek. Aki meg szeret, az meg elfogad olyannak, amilyen vagy. És hidd el, hogy a pasik többségének egyáltalán nem a nagy mell jön be, hanem az a mell, ami annak van, akit szeret, illetve ami szép formás és fütyül rá, hogy az a mell éppen kicsi.:)
Semmifele csodaszert, csodakezelest ne hasznalj, ne alkalmazz, nem ernek semmit, sot karosak is lehetnek.
Esetleg, meg a korodnal fogva maguktol is nohetnek, de ha megsem, akkor probald meg elfogadni magad ilyennek.
A fiuk nem ezzel fognak foglalkozni, ha komolyan erdekelnek. Max ha felnosz mecsinaltathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!