Használ az olyan hüvlyflóra javító, amit külsőleg kell használni?
Figyelt kérdés
Ezt soha nem értettem, ha 1x belsőleg van bajom, akkor miért külsőleg kéne kenegetnem??????? Ez számomra kicsit érdekes...Tudnátok ajánlani valamit amit belsőleg kell alkalmazni, pl irrigálás, kúp, stb... remélem az elég lesz..már régóta fáj a közösülés a barátommal, de amúgy semmi más jele nincs, hogy bajom lenne. Mondtam a dokinak, ő mondta, hogy bizti nem gomba...de azért igazán megvizsgálhatott volna...a libidóm emiatt már a 0hoz közeledik. :S2009. nov. 30. 21:17
1/3 anonim 

válasza:

Minden délután tegyél a hüvelybe 1 kanál élőflórás kerírt fürdés előtt 2-3 órával.Semmilyen szert ne használj alul a mosakodáshoz csak tiszta vizet,esetleg a végbél környékén intim mosakodót.Kerüld az intim zuhanyt.Csak pamut fehér neműt hordjál,ne vegyél fel tangát.A wc papírt gondolom tudod használni,(előröl hátra).Ne használj egy darabig tampont,csak betétet.
2/3 anonim 

válasza:

Keress fel egy másik nőgyógyászt mert ez lehet bakteriális fertőzés is. Gyakran nem mutat más tünetet, csak a kellemetlen, fájó közösülés, időnként bizonytalan "belső" viszketés. Arra pedig nem jó a gomba-ellenes kezelés, hanem spec. kúp/krém kell.
3/3 anonim 

válasza:

Gynoflor hüvelyhelyreállító tabletta
asszem vény nélküli, de ez jó, használtam 2hete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!