Kb egy hete vesztettem el a szűzességem. Előtte kb.2 nappal múlt el a menstruációm. Az előbb wc-n voltam és kicsit véres volt a papír. Délelőtt kicsit fájt is a hasam. Mi történik most? :S
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 16:35
1/12 anonim válasza:
Teherbe estél és most van a beágyazódás
2/12 anonim válasza:
de okos valaki, így, névtelenül
3/12 A kérdező kommentje:
Jajj ugye nem? Kérlek ne. Védekeztünk óvszerrel! Nagyon félek. Kérlek nyugtassatok meg!! :(((
2009. nov. 30. 16:57
4/12 anonim válasza:
megnyugtatni innen ugyanúgy nem tudunk, mint ahogy az 1. sem mondhatja, hogy terhes vagy
ha nem volt semmi baja utána az óvszernek, akkor nem vsz.
esetleg vegyél egy tesztet
5/12 A kérdező kommentje:
Múlt héten beteg voltam, torokgyulladás, láz, antibioutikumot szedek. Kérlek írjatok!!!! :S
2009. nov. 30. 17:29
6/12 anonim válasza:
Antibiotikum miatt lehet, nyugi!!
7/12 A kérdező kommentje:
és ha holnap csinálok egy tesztet, akkor az befolyásolhatja?
2009. nov. 30. 17:41
8/12 anonim válasza:
Mér befolyásolná a teszt?? Az csak 1 eredményt mutat..
De csinálj nyugodtan, úgyse vagy terhes.
9/12 A kérdező kommentje:
De mindenhol azt írják, hogy csak az elmaradt vérzés után 4-5 nappal mutatja ki a terhességet. :S
2009. nov. 30. 17:48
10/12 anonim válasza:
Héhé,nyugi.Nem vagy terhes,hiszen volt óvszer,te mondtad.És a peteérés is valószínűleg mostanában van,attól lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!