Pevaryl hüvelykup megakadályozhatja a petesejt megtermékenyülését illetve a beágyazódást?
Balféketek vagyunk, 5 napja volt peteérésem/ovum. MA
Reggelre viszont sikerült összeszednem kis hüvelygombát.
Ha használom a kúpot ( már régebben ez használt) akkor úgymond keresztet vethetek erre a hónapra baba szempontjábol?
Én nem tudok ilyenről, hogy bármilyen ilyen jellegű hatása lenne egy gombaölő készítménynek. De lehet rosszul tudom.
Az viszont biztos, ha teherbe is esel és fertőzésed van, ha az nincs megfelelően kikezelve, akkor sokkal nagyobb az esélye a spontán vetélésnek.
Szóval nyugi, használd, amit felírt az orvos, minden szempontból jobban jársz. És ha nem most, majd összejön legközelebb a baba.:) Szurkolok!:)
Látom,jol elirta a telóm az első szót :D Babaprojekt akart az lenni :D
Szóval ,mindenképp kezelem,persze,hisz önmagában is elég kellemetlen érzés :)
Reméltem h nincs ilyen hatása,csak nem hagyott nyugodni a dolog, már 7. hónapja probálkozunk és már minden jár a fejemben ...:/
KImondottan spermaölő hatása nincs, de az tény, hogy a hüvelyben a normál váladékon kívül egyetlen krém, gyógyszer, anyag sem tesz jót a teherbeesésnek. A termékeny időszakban lévő váladék szerkezet ugyanis szinte "beszippantja" a spermiumokat, segíti a haladásukat. A krém esetleg ezt lassíthatja.
Ha 7 hónap után sem sikerült a terhesség, akkor érdemes LH tesztet venni és az alapján lenni együtt. Az szépen mutatja a termékeny napokat. Emellett meg nézetni egy vérképet, hogy pajzsmirigy, cukor rendben van-e. Ez még nem meddőségi kivizsgálás, csak tájékozódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!