Ki milyen fajta betétet használ? Írjátok le külön a vastag betét márkáját, meg a tisztaságit is!
Egyébként,ha valaki tudna segíteni,azt megköszönném! Mi annak a TISZTASÁGI betétnek a márkája,aminek a csomagolása kék színű? (nem az a csomagolás,ami a doboz és benne van az összes betét,hanem a kicsi csomagolás,amiből ki lehet szedni a betétet) Jó lenne ha tudnátok segíteni! Ebben is... De a fő kérdés : Ki milyen fajta betétet használ? Írjátok le külön a vastag betét márkáját,meg a tisztaságit is!
Előre is köszi a válaszokat! :)
Én a Naturella Classic 7db-os, Night betétet nagyon megszerettem az utóbbi időben. Ez vastagabb ugyan és elég hosszú is.
Nekem kell, hogy az legyen. Valamint jól ragad. Ára is jó. Én 340ft-350ft-ért szoktam venni helyben.
De sokáig használtam az Interparban vett Pamina nevű intim szárnyas betétet is.
Régen Carefree-t is szerettem, illetve az Always-t, de már nagyon drága szerintem, valamint nekem muszáj volt vastagabbat találnom.
Amúgy az Always éjszakai nem rossz, ahhoz képest hogy nagyon vékony. Múltkor csak olyan volt a boltba, átmenetibe vettem, amíg nem kaptam amit én szeretek.
Tisztasági betétet régen mindig Carfree-t használtam, a legnagyobbat, illatosat, mikor hogy. Nekem az nagyon jó volt. MIndig néztem akciósan.
Mostmár az Intersparos Pamina tisztasági betétet, a legnagyobbat használom, én nagyon szeretem. Bár most hogy megváltoztatták kékre a régi zöld csomagolást valahogy nem pontosan olyan. De még elmegy.
Vastg betétnek-Olivia Hygiene Einlagen
Sima betétnek-Always
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!