Valamilyen betegségről van szó?
Figyelt kérdés
A petefészkemmel egy vonalban húzó érzést érzek néha, és a petefészkeim is néha-néha fájnak. (szúró érzés inkább) hamarosan meg is fog jönni, de inkább felfázásra tippelnék.2014. jan. 6. 17:02
1/7 anonim válasza:
ugyanez van velem is
nekem január 13-án kellene megjönnie a megvonásos vérzésemnek, addig meg csak izgulok
2/7 A kérdező kommentje:
nekem 12.-én kell megjönnie, és már érzem, hogy úgy "dolgozik" a hasam, meg minden, a melleim fájnak, meg a szokásos.csak kicsit izgulok... te voltál dokinál, vagy valami?:)
2014. jan. 6. 21:31
3/7 anonim válasza:
igen, ugyanez nálam is :)
nem voltam, megvárom, h megjöjjön, aztán ha maradnak a panaszok, akkor elmegyek
neked mióta tart? szedsz fogamzásgátlót?
4/7 A kérdező kommentje:
nem szedek, de természetesen óvszerrel védekezünk a barátommal :). igazából arra gondoltam,hogy felfázhattam, mert az utóbbi hetekben sokáig voltam kint és már nincsen +20 fok... és 1 hete tart ez az egész. :/ neked?
2014. jan. 6. 22:00
5/7 anonim válasza:
nekem karácsony óta
hidegre ültem, ezért gondolok felfázásra
én tabit szedek, de rendben beszedtem mindet, novemberben volt, h szedtem mellé mást is (ami elvileg nem zavar be, de hát ki tudja), de azóta volt vérzésem
ugyh talán nem baba :)
megvárom, míg most megjön, elmúlik és ha marad a fájdogálás, akkor irány a doki... te h tervezed? elmész korábban kivizsgálásra?
6/7 A kérdező kommentje:
én is megvárom, amíg megjön. ha nem múlik el utána, akkor nekem is marad az orvos :/ mindenesetre, jobbulást neked! :))
2014. jan. 6. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!