Első menstruálásnak milyen előjelei vannak? Kor/nemet is légyszi
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 14:47
1/16 anonim válasza:
Ez változó,nekem pl semmi előjele nem volt.De van akinek fáj a melle,görcsöl a hasa,ingerültebb lesz
15/l
2/16 anonim válasza:
nekem sem volt előjele.
amúgy hasgörcsök, derékfájás, mellfeszülés, ingerültség, barnás folyás.
de ezek a tünetek mindenkinél mások.
4/16 anonim válasza:
Ahogy a többiek is írták, mindenkinek változó. Nekem hónapokkal előtte görcsölt a hasam, változó volt, hogy mikor. Aztán egyszer megjött.
20/N
6/16 anonim válasza:
Változó.Általában:görcsök a hasban,derék- és mellfájás,ingerültség,barnás folyás illetve általában mindenkinek 1-1,5évvel előtte jelentkezik a fehérfolyás.
De nekem sem volt semmilyen előjele,csak elmentem wc-re nyaraláskor reggel és hát megjött(mázli,hogy az ágy+ágynemű nem lett olyan:D)
14,5/L
7/16 anonim válasza:
Én baromi sokat nőttem előtte. 3 hónap alatt vagy 6 centit...
8/16 anonim válasza:
Hát nekem már honapokkal azelött megjött a fehérfojásom,úgyhogy abból kikövettkeztettem ,hogy hamarosan megjön!!!Azelött 1 hónappal mielött megjött volna ,minden nap derékfájást éreztem!!!és aznap mikor megjött annyira fájt a hasam ,hogy éreztem ,hogy megbolondulok!!!jól megkínozott s akkor útánan megjött!!!Remélem ,hogy te fájdalom nélkül megúszod!!másképp meg nem oan szörnyü,ki lehet bírni!!! 20/L
9/16 anonim válasza:
nemet azt minek?újabban a fiúknak is megjön?
10/16 anonim válasza:
Nekem csak a hasam fájt, de az is csak egy kicsit. Mindenkinél változó. Az egyik osztálytársamnak pl.: feszül a melle, de nem kell félni ezek csak apró kellemetlenségek lesznek. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!