Pár kérdés a kürettel kapcsolatban?
December 19.-én egy missed ab. miatt végeztek el rajtam egy ilyen beavatkozást sajnos.
Az ezutáni vérzés kb 10 nappal később -a műtéttől számítva -abbamaradt és azóta is panaszmentes vagyok. (nem fáj semmim, nincs semmiféle vérzés) .
Az érdekelne, hogy ilyenkor a következő, azaz ehavi menstruációm ugyanúgy várhatom, tehát kb időben fog megjönni vagy ez a beavatkozás teljesen felborítja a benti dolgokat, számíthatok kimaradásra, tolódásra? (a menstruációm mindig pontos volt 1-2 nap eltéréssel) .
A másik kérdésem, pedig az, hogy az együttléthez tanácsos megvárni a 6 hetet vagy ha így, panaszmentes vagyok, akkor lehet próbálkozni? (Az orvosom azt tanácsolta, h várjam ki a 6 hetet, de ugyanakkor nem érzem rosszul magam)
Már van egy gyermekünk, tehát semmiféleképp nem a próbálkozás miatt érdekelne mások tapasztalata.
Légyszíves írjatok tapasztalatokat, kinél hogy zajlott mindez! Köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!