Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy néz ki a hüvelyi UH?

Hogy néz ki a hüvelyi UH?

Figyelt kérdés

Nem volt még sose hüvelyi UH-m, csak hasi. Hüvelyinél is telenyomnak olyan zselével? Ha igen, nem folyik ki belőlem? A doki előtt "töröljem ki" magam? :S

Bocsi, ha buták a kérdések.

2014. jan. 3. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a "botot" kenik be zselével amit felraknak a hüvelyedbe, az öltözőben töröld ki magad, majd kapsz egy papírtörlőt.
2014. jan. 3. 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Csak ahol UH-zik, annak az ágynak a végénél van ilyen nagy szemetes, tele zselés papírtörlőkkel. Amikor hasi UH-t csinált, mindig ott törölgettem magam.

Az öltőnél nem rémlik, hogy lenne bármi szemetes is.

Jujj, remélem mondja majd, hogy mit hol csináljak, mert kicsit kellemetlenül érezném magam, ha előtte meg az asszisztense előtt kéne törölgetni magam. :S

Köszi a választ!

2014. jan. 3. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene előtte törölgened magad, kint veszed fel a bugyidat is, ott törölgess, biztos van ott egy szemetes.
2014. jan. 3. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy zajlik: bemész, lefekszel a vizsgáló ágyra. A doktor a feneked alá csúsztat egy ék alakú kispárnát, ami megemeli a csípődet. Ezután bezselézi a vizsgálófejet majd gumiujjat húz rá majd ezt is bezselézi. A vizsgálat után papírvattát ad a kezedbe. Aztán már nem igazán figyel rád, mert teszi rendbe a vizsgáló fejet illetve diktálja az asszisztensnek a látottakat. Kevés a zselé, egy kicsi kifolyik belőled persze, de ez nem vízszerű, elég sűrű. Én az ágyon szoktam megtörölni magam, a bugyim a kezemben van és ott, amikor felülök már fel is veszem. Közben már beszélgetni szoktunk, hogy most mi a helyzet.

Mióma miatt járok ellenőrzésre.

2014. jan. 3. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Folyt: ilyenkor szoktam a bugyimba eleve rakni tisztasági betétet, mert van hogy még utána is ürül egy kis zselé.
2014. jan. 3. 17:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat! :)
2014. jan. 3. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!