Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha fáj, de nincs...

Mit tegyek ha fáj, de nincs gyógyszerem?

Figyelt kérdés

Vasárnap van, nem tudok venni gyógyszert és ma jött meg. Sajnos azok közé tartozom akiknek nagyon fáj ilyenkor az alhasuk. De a nagyon nem is elég nagy szó rá. :( Adjatok tippeket pls, hogyan enyhíthetném fájdalmam? gyógyszer nélkül :(

L/17

2009. nov. 29. 09:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor az segít, ha lefekszem, jól betakarózom és iszom valami forrót. (tea, tejeskávé, kakaó) És pár kocka csoki is szokott segíteni időnként. És a görcsölésre nálam is a nagyon-nagyon az enyhe kifejezés, általában napi több gyógyszer van bennem olyankor.
2009. nov. 29. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem változó,van amikor én is nagyon görcsölök.

Pl.:a múltkor nekem 2nospa,1algopyryn,meleg vizes törölköző a hasamon és egy kis alvás segített:)

A meleg vizes törölköző tényleg jó,próbáld ki!

2009. nov. 29. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Tegyél vmi meleget a derekad köré. Az enyhíti a görcsöket! :)

Én személy szerint meleg sót szoktam tenni egy rossz zokniba és azt teszem a hasamra miközben tanulok. Egy félóra alatt elszokta mulasztani. :)

2009. nov. 29. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Meleg, meleg, meleg és pihi, pihi, pihi. Ennél sajnos nincs jobb gyógyszer nélkül. Vegyél egy jó meleg zuhanyt, folyasd a vizet a hasadra, derekadra, lábaidra. Utána vastag zokni, meleg nadrág, póló. Takaróba burkolózva bújj ágyba vagy vackold be magadat a fotelba. Próbálj lazítani, meglátod, hamar jobb lesz.

Máskor pedig mindig idejében gondoskodj gyógyszerről is! Ahogy tampon/betét mindig van otthon, úgy görcsoldó is legyen.

2009. nov. 29. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!