Mit csináljak? Annyira nagyok, nehezek a melleim, hogy úgy érzem megfulladok tőlük.
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat, nem vagyok kíváncsi a perverek hozzászólásaira!2014. jan. 2. 18:52
11/16 anonim válasza:
Ha nem kell a perverzek hozzászólása nem kell, mi na francért ebbe a kategóriába írtál ember?
12/16 anonim válasza:
"Fogyókúrázz, sportolj, és a melled is fogyni fog"
Genetikáról hallottál?Én majdnem 10kilót adtam le,már soványnak is számítok,a mellem viszont még mindig Dkosaras,van aki nem tud mellből fogyni,nem mindenre megoldás a sport,ha ő is hasonló akkor napi 5-6óra sport sem használna.
13/16 anonim válasza:
Biztos rosszul sportoltál :D Egyébként ennyi információból, ami a kérdésből lejön, ez volt a legjózanabb válasz. Te már küldenéd a szike alá, közben lehet 120 kiló a csaj
14/16 anonim válasza:
ha elmész a háziorvosodhoz, megbeszéled vele a dolgot, ő továbbküld egy pszihológushoz, vele is megbeszéled a dolgot, ha ők írásban kijelentik, hogy téged a személyi fejlődésedben hátrányosan érint ez a probléma, akkor a tb támogatja a mellkorrekciós műtétet, nővéremnek is így szabták átt teljesen ingyen... csak neki "túl kicsi" volt...
15/16 anonim válasza:
egészségi állapotra hivatkozva nem kell fizetni érte ha megindoklod
16/16 anonim válasza:
Plasztikai sebészeten lehet kisebbítetni, ha tényleg indokolt, ingyen is megcsinálják valóban. De irigyellek!!! Nekem pont az ellenkezője van, nagyon kicsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!