Mit is takar az a szó h : megerőszakolás?
Figyelt kérdés
Szerintem ezzel nem sokan vannak tisztába, ahogy én se...2009. nov. 28. 21:38
1/7 anonim 

válasza:

Szexuális erőszak.
Nemi aktus létesítése olyan emberrel, aki abba nem egyezik bele. Én legalább is így definiálnám.
2/7 anonim 

válasza:

azt jelenti, hogy ha egy ember az akaratod ellenére agresszíven nekedesik, és megdug.
3/7 anonim 

válasza:

Férfit is meg lehet erőszakolni...
4/7 anonim 

válasza:

utolsónak: igen?? erről nem is tudtam xD
5/7 anonim válasza:
Szia, nem bántani akarlak, de megkérdezhetm, hogy hány éves vagy? Mert csodálkozom, hogy azt írtad, hogy ezzel sokan nincsenek tisztában. Szerintem azért a legtöbb ember tudja, hogy mit jelent. Tényleg csak kíváncsi vagyok, és nem akartalak ezzel megsérteni.
6/7 anonim 

válasza:

Szó szerint azt takarja, amikor az egyik ember a másikat akarata ellenére közösülésre kényszeríti, nemtől függetlenül.
"Enyhébb" válfaja a szemérem elleni bűntett, amikor a közösülés éppen nem valósult meg, de más igen, pl orális szexre való kényszerítés, ujjal való behatolás stb.
14 év alatt akkor is nemi erőszaknak számít a közösülés, ha a kiskorú beleegyezésével, sőt, kedvére történt.
7/7 A kérdező kommentje:
13 vagyok, de éretebb a korormnál... ( nem vagyok az az extra csini pláza cica mint a mostani tizenévesek) Általánosságba gondoltam h sokan nincsennek tisztába vele, tehát úgy az én korosztályom, tisztelet a kivételnek! Én is ilyesmire gondoltam de nem teljesen erre, tehát nem nagyon értettem... Köszsönöm a válaszokat! :)
2009. nov. 29. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!