Ha a barátommal krémet használtunk, és elég jó fajta, nem gagyi krém, és belém ment el. Lehet valami bajom? Elméletileg a krém 10 órás védelmet nyújt!
igen
de ma reggelre elkezdett fájni a hasam alja,és a melleim keményebbek!!!!
ez mitől van?
Hát, igen azt mondták..ez eddig rendben is van!!!De belém élvezett, és attól félek, hogy a krém nem "ölte" meg az ondót!
Amúgy Pharmatex krémet használunk.
Bemásoltam neked ide a Pharmatex Pearl indexér: ez azt jelenti, hogy 100 nő közül, aki ezt használta egy évig 1-7 nő terhes lett. Nem nagy az esély, de van. Ezeket inkább azoknak javasolják, akiknél nem baj ha becsúszik a baba vagy betegség miatt nem szedhetnek fogamzásgátlót.
Lehet jobb lett volna íratni egy esemény utánit nőgyógyásszal, bár a 72 órába még belefér. Fele ennyit kellene izgulnod. Illetve a pároddal ez gondolom előtte megbeszéltétek, hogy mi lesz ha még is.
"A Pharmatex egy olyan lokális fogamzásgátló
gyógyszercsalád, amely az ondósejteket
a hüvelyben pusztítja el.
A Pharmatex termékcsalád fogamzásgátló hatása
klinikailag igazolt. A fogamzásgátló módszerek
hatékonyságát a Pearl-indexszel jellemezzük, mely a 100
asszonyévre jutó terhességek számát adja meg (vagyis
100, az adott módszert egy évig alkalmazó nőnél
előforduló terhességek száma).
Használata során a Pearl index átlagos értéke kedvezőbb egyéb,
nem hormonális fogamzásgátló módszereknél.*
Fogamzásgátló módszerPearl-index**
Hüvelyi spermicid anyag0,7-7 **
Orálisan nem.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,nagyon izgulok..Az a baj, hogy képes vagyok magamnak bemesélni, hogy lehet az vagyok...Ez pedig nem segít a helyzetemen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!