Ha 15 éves korban kezdek el push up-os melltartót hordani akkor idősebb koromban lógni fog a mellem?
Figyelt kérdés
vagy ah nem is hordok melltartók csak egy kis topot akkor??2009. nov. 28. 21:25
1/6 anonim válasza:
Mindenképpen hordjál melltartót nappal!! Akár push up-osat akár sima kosarasat! Ha nagy melleid vannak, akkor a top semmire se jó, na akkor fog csak lógni a melled!
2/6 anonim válasza:
Ez hülyeség. Régen úgy gondolták, hogy minél korábban kezd valaki melltartót hordani, annál korábban fog megereszkedni a melle, mert úgy hitték, hogy a melleket izmok tartják (mamám is ebben a hitben él). Viszont ez nem így van. A mellet rugalmatlan szalagok (ún. Crupa szalagok) tartják, amik pont attól ereszkednek meg, ha nincs alátámasztás. Szóval pont a fordítottja igaz. Minél korábban kezdesz el melltartót hordani (persze akkor, amikor már van értelme), annál később fognak lógni a melleid. Persze szülés után már megtörténhet, én hiába hordtam bitang jó szoptatós melltartót, mégis kicsit megereszkedtek (szerencsére nem nagyon), de amúgy ez tényleg így van, ahogy írtam. Ha egy lánynak már van melle (15 évesen már nyilván van neki), akkor nagyon is jól teszi, ha melltartót visel, méghozzá olyat, ami normálisan tart. És mindegy, hogy push-up vagy sem.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek!!!
2009. nov. 28. 21:39
4/6 anonim válasza:
Nem fog! Hord nyugodtan, csini lesz ;)
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2009. nov. 28. 23:55
6/6 anonim válasza:
én azért vitatkoznék azzal h ha nemhordasz melltartót akkor lógni fognak. én sosem hordtam, 22-23 éves ikoromban kezdtem csak el. most 24 vagyok, nincsen kicsi mellem, azért nemis hatalmas, de nem lóg, egy icipicit sem. éncsak top-okat hordtem fiatalként, meg tesiórán vmi eccerű 3szög melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!