Tudnátok ajánlani veszprém megyei nőgyógyászt, aki alapos és megbízható?
Jelenlegi orvosomról évekig úgy hittem, hogy jó, de kb 2 éve már, hogy p1-ről p2-re romlott a rákszűrésem eredménye és mindig csak annyit mond rá, hogy semmit sem jelent. Az eredményt nem is adja oda, csak telefonon közli. Korábban szedtem fogamzásgátlót (már 5 éve nem), azt is csak úgy felírta, aztán rá pár évre tudtam meg a barátnőimtől, hogy ilyesmi előtt szoktak vérvizsgálatot végezni, most meg a p2-nél itt a neten olvasgatom, hogy gombás vagy baktériumos fertőzés okozhatja, de én nemhogy gyógymódot nem kapok, de még normális magyarázatot sem.
Tudtok ajánlani valakit, aki normálisan megvizsgál, el is magyarázza, hogy mi van és kezeli a bajokat, ha vannak? Köszi.
Normál eredmény a P2 nemi életet élő nőnél.
Ha a kenetben van baktérium vagy gomba akkor kell kezelni csak. Önmagában a P2 nem betegség, felesleges bármilyen kezelést folytatni.
Köszönöm a válaszokat. Megnézem az említett dokikat.
Igen, sokan mondják, hogy a p2 jó, viszont 12 éve élek a párommal aktív nemi életet, amiből 10 évig p1-es volt az értékem és 2 éve p2. Több fórumon olvastam, hogy a p2 egyáltalán nem jó eredmény, csak azt jelzi, hogy nincs kóros vagy rákos elváltozás, de valami bibi van, különben p1 volna. Szeretnék rájönni erre a bibire, mielőtt valami nagyobb gond lesz belőle. Én szeretnék újra p1-es értéket, remélem, valamelyik doki tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!