Mire utalhat a közvetlenül a köldök alatt érzett enyhe, tompa fájdalom?
Figyelt kérdés
fogamzásgátlót szedek 2,5 éve
utolsó megvonásos időpontja: dec 16
várható megvonásos időpontja: jan 13
más tünetem nincs, csak ez az enyhe fájdalom és néha a derekam is fájdogál, de aztán az elmúlik
a tüneteket 1 hete érzem
(én felfázásra gondolok, viszont a vizeletemmel látszólag minden rendben és vizelési ingerem sincs)
2014. jan. 2. 11:47
1/4 anonim válasza:
Nekem is voltak már többször is ilyen tüneteim, elmentem vele nőgyógyászhoz, azt mondta felfázás, és hogy az nem feltétlen párosul vizelési ingerrel. Írt fel rá gyógyszert, meg melegvizespalackoztam és elmúlt.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!
azt még megkérdezhetem, hogy milyen gyógyszert írt fel rá? antibiotikumot? (mert azokra érzékeny vagyok)
2014. jan. 2. 12:30
3/4 anonim válasza:
Igen, antibiotikum volt. De ha szólsz neki, hogy érzékeny vagy rá, akkor nyilván mást ír fel, úgytudom vannak felfázásra más gyógyszerek is. Meg azért vizsgáltasd meg magad, lehet, hogy neked más a problémád. Csak nem kizárt, hogy felfázás.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
persze, mindenképp elmegyek nőgyógyászhoz és a házi orvosomhoz, de sajnos csak hétfőn tudom ezt elintézni
2014. jan. 2. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!