Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kipróbálnátok a yoni masszázst?

Kipróbálnátok a yoni masszázst?

Figyelt kérdés

Kellene valaki akin elsajátíthatnám a technikát.

Félreértések elkerülése végett indavideóba írjátok be hogy yoni,hogy tudjátok miről van szó.

2013. dec. 31. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
linkelj mert nem jön be rá semmi. nem hiszem hogy erre bárki vállalkozna idegenként. az meg gáz ha igy probálsz csajozni. Inkább keress párt és rajta gyakorolhatod ha benne van.
2013. dec. 31. 14:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Nyilván szükséges a kölcsönös szimpátia.Aki tudja miről beszélek nem ír ilyet.Nem a csajozásról szól.Nem partnerre van szükségem hanem "modellre" ha így jobban tetszik.Hívjuk csak vállalkozó szellemű hölgynek.

Az sem ártana ha némiképp tisztában lenne a masszázs fajtájával,de azért írtam hogy hol lehet megtalálni.

Most hogy mondod nem jön be az elég szomorú,nekem kiadja.

Linkelem neked privátban mert ha itt tenném törölnék.

Majd írd meg hogy tetszett.

2013. dec. 31. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:
azóta már megtaláltam. Még mindig az a vélemyényem hogy itt nem fogsz erre találni "modellt". Esetleg szexpartner kersö oldalon probálkozz ott szeintem tuti hogy találsz és esetleg hivatásos lányoknál is probálkozhatsz, persze azért fizetned kéne...
2013. dec. 31. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!