A TB fedezi a nőgyógyászt?
Új vagyok Magyarországon, tanulok, van TB-m, de nem tudom, az mire terjed ki... Ahogy a neten nézegettem, csak magánrendelőket láttam, de biztos van olyan is, ahol nem kell 20 ezreket fizetnem egy rutinvizsgálatért... Vagy mégis? Budapesten vannak ilyen helyek? Hol? Az is olyan, mint a háziorvos, hogy nem mehetek be akárhova, hanem fel van osztva utcánként meg ilyesmi? (Nálunk otthon teljesen másmilyen a közegészségügy, teljesen el vagyok veszve a magyarországiban, azért kérdezek hülyeségeket, elnézést érte).
Előre is köszönöm a segítséget!
Helyileg merre vagy?
A helyi SZTK-t kéne keresned
(Felnőtt Szakorvosi rendelőintézet)
Keresd fel a kerületi szakrendelőben a nőgyógyászatot, ott ingyen ellátnak, akármi is a bajod.
Szükség esetén másik kerületbe is mehetsz, én már megtettem egyszer, szó nélkül megvizsgáltak.
III. ker-ben vagyok. ahogy nézem gugliban, itt nincs nőgyógyászati SZTK.
De mindenesetre köszönöm szépen a válaszokat! :) Sokat segítettetek.
Hogy mire terjed ki a TB-éd?
Megvizsgálnak, ha kell gyógyszert írnak fel, amit neked kell kiváltanod. Ha olyan a helyzet, akkor további kivizsgálásra küldenek a szakrendelőn belül (UH, vérvétel, akármi), az is ingyenes. Ha nagy a gebasz, akkor kórházba kapsz beutalót, ami szintén fedez a TB-éd.
NINCS külön nőgyógyászati szakrendelő, az SZTK épületén belül van, minden kerületben van nőgyógyászati rendelés a szakrendelőkben.
Itt van konkrétan az óbudai honlapja, természetesen nőgyógyászat is van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!