Nagyon nagy baj ha néha csak 3 naponta van székletem?
Nem mindig de azért...
13 éves lány vagyok nagyon aggódok emiatt nem mostani ügy már több éve .... Ugye semmi komoly bajom nincs ?? :((( sos plíz :(
Nem egészséges, de van, aki megszokja. A baj akkor van, ha érzed a kellemetlenségeit: feszül a hasad, puffadsz, hányingered van, fejed fáj, érzed a préselős nyomást...
Biztos meg lehet találni az okát a táplálkozásban: kevés folyadék, kevés zöldség és gyümölcs, mozgásszegény életmód.
Nem eszel rostosat és nem mozogsz. Ez a 21. század.
Nem normális. Én is így voltam. Ez a vastagbélrák kialakulását is segíti. Minél tovább van bent a cucc, annál rosszabb.
Kezdj el sportolni, napi min. 2 liter vizet inni, zöldség, gyümölcs,bulgur, barnarizs, natur zabpehely ( zabkásának isteni reggeli) és csodát fogsz tapasztalni. De ha ezeket eszed és nem mozogsz még akkor is bőven lesz javulás.
Élj egészségesen, csak nyerhetsz vele.
Kedves utolsóválaszoló
Naponta 2 órát sortolok mivel csatára vagyok egy országos bajnok lányfocicsapatnak + országos 2 helyezést értem el a tavaji atlétikaversenyen távolugrásba + ugyanezen a versenyen országos 4. Lettem magasugrásba és még sorolhatnám gerelyhajítás, krikettdobás , 5km eres futás , váltófutás ....
Ha ez nem elég mozgás ....
Mivel minden nap fogyasztok gyümölcsöt nemhiszem hogy lehetne beszélni kevés rostos ételről....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!