Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Missed ab után nem jött meg a...

Missed ab után nem jött meg a mensim a 6. hétre mint ahogyan azt azorvos mondta! Volt már vki így? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

2013.11.18-án volt a műtét.Azóta sem jött meg, tűneteim sincsenek mint ahogyan előtte szokott lenni.

Terhes nem vagyok.

Lassan félek h valami nem okés.

2013. dec. 30. 14:30
 1/1 anonim válasza:
Nekem 2 éve pont a mai napom volt a missed ab műtéti befelyzése. Sajnos az ünnepek miatt az előjegyzett műtétemig volt öt pokoli napom,kénytelen voltam egyrészt lélekben helyrebillenni, másrészt utánanézni mi várható a műtét után. Egyből elkezdtem szedni a méhpempőt, barátcserjét és a palástfüvet. A 6. héten jött meg a menstruációm, a második után már teherbe is estem, 3 hónappal a missed ab után. Decemberben volt 1 éves a kislányom. :) Minden rendben lesz! Kitartás, nyugalom és türelem.
2014. jan. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!