Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A tri regol tabletta hogyan...

A tri regol tabletta hogyan hat? Tényleg meggátolja a peteérést? és a 7nap szünet alatt hogy jelentkezik a mensi? 7nap alatt nem érik meg a pete. Bocs de nem igazán világos.

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló tabletták meggátolják a peteérést. A 7 napos szünetben sem lesz beteérés és nem menstruálsz, hanem megvonásos vérzés jelentkezik. Így reagál a szervezet a hormonmegvonásra. Ezt hasonlítani lehet a vetéléskori vérzésre.
2009. nov. 27. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt szedtem 7 évig!Most hogy szeretném 2 éve nem esek teherbe! Szervi oka nincs úgyhogy lehet hogy köze van hozzá!!!!!!!!
2009. nov. 27. 22:18
 3/6 A kérdező kommentje:
én a terhességem elött szedtem kb 3-4évig.áprilisban hagytam abba decemberben már terhes voltam.most kezdtem újra mert valahogy a spiráltól is odzkodok az meg gyulladást kelt hogy ne legyél terhes.én spirál mellett fogantam ráadásul.de valahogy ez a peteérés gátlás se túl szimpatikus.most pl a 6. napon jött csak meg és mikor újra szedem akkor 1 nap után el is múlik a vérzés.
2009. nov. 27. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:

án ezt szedem már 8 éve, de én jólműködök tőle. nekem a 4. napon jön meg, és kb 4 napig tart.én megvagyok vele elégedve.

amúgy minden foggátló gátolja a peteérést.

2009. nov. 27. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Tegnapi 23:33-hoz csatlakozom. 7,5 évig szedtem a tri-regolt és sosem volt semmi bajom tőle (1-2 köztes vérzés becsúszott, de az belefér). Néhány hónapba telt az elején, amíg a szervezetem megszokta, de aztán szépen beállt és én is kb. a 3-4. kihagyott napon kezdtem vérezni és az 1-2. tablettáson lett vége. Amikor babát akartunk, abbahagytam a szedést és utána már a negyedik hónapban megfogant a baba.

Ha az orvos a tri-regolt javasolta neked, nyugodtan szedheted, ne filozofálj vagy aggódj túl sokat. A leírásában egyébként pontosan elmagyarázzák a hatásmechanizmusát is. Ha mégis kiderülne, hogy valamiért nem válik be nálad, írnak másikat. Ne felejtsd el, hogy minden gyógyszernek lehetnek az elején kellemetlen mellékhatásai, amik, ha normális kereteken belül maradnak és te se dramatizálod túl, 1-2 hónapon belül (amint a szervezet is hozzászokik az új rendhez), megszünnek.

2009. nov. 28. 08:03
 6/6 A kérdező kommentje:
úgy a tablettával nincs gondom nekem se.de még a hormonjaim nincsenek a helyükön mert augusztusba még szoptattam és érzem,hogy még mindig van tejem,de már 2éves elmúlt a gyerköc.csak valahogy most tudatosult bennem,hogy ez gátolja a peteérést és meglepödtem.azon is hogy mikor több évig szedtem mindig küldtek évente vérvételre májfunkciót nézni.most meg csak simán felirta a cerazette helyett.mert elötte tri regolt szedtem
2009. nov. 28. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!