A Forró fürdővel rövidíthetem a menstruáció idejét?
ma jött meg 29.-én én 31.-ére azt szeretném, hogy el múljön.
Barátommal akkorra terveztük be elsőnek együtt...
és nem tudtam hogy csúszni fog
hallottam több mindent amitől el múlhat de úgy hallottam ez a legjobb csak állítólag kockázatos a hírtelen sok vér vesztés miatt
lécci adjatok tanácsot
L/17
Nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget, de én rendszeresen, még menzeszkor is forró fürdőt veszek, és még mindig élek, sőt, soha nem tapasztaltam volna, hogy többet véreznék. El kell hogy keserítselek, semmivel nem tudod rövidíteni, csúsztatni, vagy megoldani, hogy kimaradjon, bármilyen praktikát olvasol, egyik sem segít, hiszen nem egy nagy kád fürdőtől, vagy egy nagy pohár citromlétől fog függeni a menzeszed. Romantikus lett volna a szilveszter, én elhiszem, de nem hinném, hogy a párod megharagudna, ha két-három nappal el lenne halasztva. :)
Sok sikert, boldog újévet így is. :)
ááááááááááh ilyen niiiiiinnnnncs :S :S :S bezzeg csúszni tud hogy késöbb jöjjön meg :S
bár fura nővéremnek mégis be jött a forró fürdő meg a citromlé
"de ez hülyeség ha az a bizonyos vér mennyiség hamarább távozik"
Na most írtál hülyeséget, nem a vérnek kell távoznia, hanem a méhnyálkahártyának. A vérzés itt a nyálkahártya leválásnak a következménye. Vannak, akinél ez két nap alatt megtörténik és alig véreznek. Vannak, akiknél 5-7 nap is kell mire kiürül a méhüreg teljesen. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!