Mi lehet a baj? Nagyon sűrgős lenne.
Figyelt kérdés
Szeptemberben volt utolára sexuális kapcsolatom, rá 2hétre, októberben megjött a menszeszem...most a novemberine 15.-én kellett volna megjönnie.de ma 27.-e van és lassan 2hete nem jött meg...sose jött meg időben de max 1héten belül megjött,és minden hónapban volt.. soksor van olyan érzésem,hogy menstruálok (folyás féle) ekkor csak átlátszó gondolom én tisztuási váladék lesz. 18éves vagyok... 11éves korom óta menstruálok. Mi lehet a baj? Terhes lehetek?Kérlek segítsetek...2009. nov. 27. 19:49
1/3 anonim 

válasza:

Szia! A fehér folyás annak a jele, hogy meg fog jönni. Nem kell félned, ha terhes lennél nem jött volna meg múlt hónapban. Aki menstruál terhesség alatt, az tulajdonképpen nem menstruáció, észrevetted volna a különbséget. A stressz miatt is késhet a vérzésed, ezért azt mondom vegyél egy terhességi tesztet, és reggeli első vizeletből csináld meg. Ha meglátod a negatív eredményt, meg fog jönni :)
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem sem lehetsz terhes, de egy tesztet csinálj, attól biztos megnyugszol.
3/3 anonim 

válasza:

Van valami fejlemény?
Milyen volt az októberi menstruációd? Normális, vagy esetleg tapasztaltál valami furcsát?
Én mindkét terhességem alatt véreztem, tudom, mi a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!