Melyik a hatásosabb a Mastu vagy a Reparon végbélkúp?
Ó nagyon sajnállak, mert tudom milyen. Nekem 15 év után, most augusztusban volt újra ilyen problémám.
Azonnal a Reparonhoz fordultam, mert régen attól mindig rendbe jöttem, de most nem segített. Azután ajánlották a Mastut, de attól sem lett jobb.
Végül a Detralex tabletta és a HemoClin segítségével lettem jobban.
Én úgy vettem észre, hogy még ugyanazon személy esetében is egyszer ez, egyszer a másik bizonyul hatásosabbnak.
Vagy egy harmadik.....
A HemoClin akkor tuti nagyon jó, ha a belső aranyered kicsúszott és kizáródott, ami nem vérzik, csak baromira fáj. Nálam nagyon jó helyi fájdalomcsillapítónak, és gyulladáscsökkentőnek bizonyult. Valamint nagyon higiénikus a használata is.
Szeritem kinek ez kinek az a jobb. Én a reparont nem próbáltam. A Mastu eleinte hatott de már nem. Most én is detralexet szedek (vény nélkül kapható) és Doloproct-ot azt viszont orvos tudja csak felírni, de nekem bejött.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!