Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vajon miért nem jön meg? :S

Vajon miért nem jön meg? :S

Figyelt kérdés

23.án jött meg múlthónapba most pedig még mindig nem.

Lehet az az oka hogy ebben a hónapban szinte minden nap masztiztam?:S

Mi lehet az oka hogy nem jön meg?

még szűz vagyok és egy jó ideig az is maradok.

14/L

2009. nov. 26. 19:26
 1/7 anonim válasza:
megfázás, citromot ettél stb.
2009. nov. 26. 19:28
 2/7 A kérdező kommentje:
egyik sem:S
2009. nov. 26. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
vagy csak egyszerűen még fiatal vagy és nem olyan pontos a menszeszed. nem tudom mióta menstruálsz, ha még nincs 2 éve akkor teljesen természetes, de még utána sem törvényszerű, hogy beálljon. néha kis késés belefér hormonális okok miatt. nekem is volt régebben, hogy késett 10 napot is! meg van olyan, akinek kimarad egy hónap. Nyugi, szűz vagy, nem lehet semmi komoly baj!;)
2009. nov. 26. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
14 évesen még ne parázz ilyenek miatt, ha még szűz vagy, akkor meg pláne ne :) Nekem akkortájt jött meg az első, gondolom, te is maximum 1-2 éve vagy nagylány. Nem állt még be rendesen, azért van.
2009. nov. 26. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne félj :) nekem is szokott késni, néha 5-6 napot is, pedig már jópár éve megvan.

18/L

2009. nov. 26. 21:41
 6/7 anonim válasza:
most öcsém , mi van ha nem "naptár szerint" jön ? Ha késik akkor baj van vagy mi ? :ASD (am fiú vok)
2009. nov. 26. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
talán nem állt még be a ciklusod, nem mindenkinek jön meg 28 naponta, főleg nem az elején...
2009. nov. 27. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!