Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől lehet a barátnőmnek?...

Ez mitől lehet a barátnőmnek? Lehet hogy nagy a baj?

Figyelt kérdés
Szóval folyamatosan vérzik alul. Menstruációjának vége és aztán rá másfél hétre újból vérzik. Ez a vérzés nem olyan erős, mint amikor mensrual, de ez szerintem nem normális, egyik barátnőmnél sem tapasztaltam még ilyet. Mondtam neki, hogy menjen el orvoshoz, de szerinte ezért meg nem kell, hát szerintem meg ez azert nem játék...
2013. dec. 24. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos, hogy elmenjen, ez nem játék!Lehet cisztája is.
2013. dec. 24. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezzel orvoshoz kell fordulni. A késés meg a rendszertelenség még valamennyire lehet normális, ha még elég fiatal, vagy nemrégen jött meg neki először, de nálam ugyanezt a problémát, mint amit leírtál, már 13 éves koromban kezelésbe vették és megoldották.
2013. dec. 24. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Teljesen nem normális

De miért fél az orvostól (nem fogja megenni)

Lehet talán mióma

2013. dec. 24. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Menj el vele a dokihoz

(mint barátnő)

Hátha úgy el mer menni

2013. dec. 24. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Muszáj orvoshoz mennie.
2013. dec. 24. 13:04
 6/7 A kérdező kommentje:
30 éves, úgyhogy szerintem ott már nem csak rendszertelensegrol van szo. :( e
2013. dec. 24. 13:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor raveszem, aggódom érte. Köszönöm a segítseget és mindenkinek nagyon boldog karácsonyt. :)
2013. dec. 24. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!