Meddig elég neked a mini tampon?
Figyelt kérdés
Tehát mennyi idejig elég nektek? Ha valaki suliba jár és csak mini tampont használ, az mennyi időnként cseréli? Mennyi időt bír ki, amikor még erősebb a vérzés az első napokban?2009. nov. 26. 16:39
11/16 anonim 

válasza:

hoppá nem 45, hanem 4-5 napig tart. :D mégcsak az kéne. utolsó voltam. 14/L
12/16 A kérdező kommentje:
Értem. Majd téli szünetbe esetleg kipróbálom vagy majd valamelyik hétvégén. :) És mozgok többet majd , hogy úgy meddig bírja. Csak az a baj, hogy valamikor 9 órát vagyok a suliba, fél 8tól 4-ig vagy negyed5-ig. :S És mindig 7 meg 6 órám van egyszer sincs 4- vagy 5 :S Majd meglátom, azért még vároma válaszokat. :)
2009. nov. 26. 19:55
13/16 anonim 

válasza:

És szünetben nem tudod kicserélni? most nem is értem jesszus 22L
14/16 anonim 

válasza:

Okos gondolat, hogy otthon teszteled, de tul.képpen elég lenne a berakást, cserét gyakorolnod. Azt fontos némi rutinnal intézni, különösen a suliwc-kben. Ha elmész otthonról - főleg, ha iskolába, ahol nem tudsz szükség esetén azonnal wc-re menni - biztonságosabb, ha a tampon mellett beteszel egy betétet is. Így, ha véletlenül elszámítod magad, nem úszol el az óra végéig. Még egy jó tanácsot fogadj el: mindig inkább kettővel több tampon legyen a táskádban, mint eggyel kevesebb! Sosem tudod biztosan kiszámolni, hogy mennyire erős a vérzésed, folyamatosan változunk + stressz + felfázás + erőseb torna óra, stb., bármi okozhat a szokottól eltérő mennyiségű vérzést.
15/16 A kérdező kommentje:
oké. :)
2009. nov. 27. 15:08
16/16 anonim válasza:
hát én az első napokon is mini-t használok mert mégcsak 14/L vok. és nekem nyugodtan kibírja 4-4.5 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!