A lányok mikor fürdenek befolyik a puncijukba a viz? Komoly választ mert nem tudom.
Ha be nem is folyik, azért beszivárog. Légmentesen nem zár:)
Strandolni éppen ezért nem érdemes mikor megvan. Nem a víz miatt, hanem a baktériumok miatt. (A menstruáció alatt picit nyitott a méhszáj, bemehetnek a bacik is, stb.. A tampon nem állja útjukat.) Menstruáció alatt a zárójelben említett +1 ok miatt nem is javallott az ülőfürdő. A +1 ok: menstruáció idején a hüvely pH értéke eltolódik lúgos irányba, ez által csökken a védekezőképessége a kórokozókkal szemben. Remélem sikerült baromi kielégítő és mindenre kiterjedő választ adni a kérdésre:)
Az utolsó 1:34 nagyon jól leírta, pontosan így van.
És amúgy befolyik, tudom mert sexeltem is a csajommal vízben.
#6/15 :D:D:D:D:D:D
Egyébként hogy folyna már be?! Te seggedbe befolyik a víz, mikor fürdesz?!
Mikor tesiórán úszni mentünk, a csajok fele valahogy mindig a kispadon maradt felöltözve. Hozzáteszem, a tesitanár jóváhagyásával, aki azért elég rendesen tanult anatómiát a főiskolán.
Tehát ugyan nem folyik be a pinába a viz, lehet tamponnal fürdeni, de azért mégse teszik, mert mégsem 100%osan biztik benne.
Gratulálok az értelmes válaszokhoz!
Van lány a válaszolók között...
Ja és amennyire a tesitanárok anatómiát tanulnak... Hagyjuk:) De elhihetitek, hogy nem a hüvely a fő téma azokon az órákon, hanem leginkább a vázizom rendszer anatómiája, mozgató szervrendszer, idegrendszer, ilyenek. Anatómiát tanultam, tesi tanár nem vagyok, hüvelyem viszont van. Létezik olyan, hogy bejut a víz. Nem literszám, de bemegy. Talán mellúszásnál előfordul, kádban ülve azért nem jellemző. Az uszoda témához visszakanyarodva, a tesitanár talán képes abba belegondolni, hogy igen kínos pillanatokat okozhat egy-egy kikandikáló madzag, vagy egy átázott csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!