Mit csinjak, ha nagyon szőrös a puncim, és már idegesít?
Figyelt kérdés
Valamikor rövidebbre vágtam, de... nem a legjobb, az a baj, h sötét a hajam, így az is.. :/ a bugyimból oldalt meg kilátszik, úszásnál meg a fürdőruciból. Mit tegyek? 12/l2013. dec. 22. 22:58
1/21 anonim válasza:
Kozmetikussal csináltass fazongyantát vagy borotváld.
2/21 anonim válasza:
Le szokták borotválni, gyantázni, stb. a bugyin kívüli részt. Te is megteheted, elmész kozmetikushoz és megkéred.
Borotválni vagy krémmel elszedni, vagy szemöldökcsipesszel kitépegetni Te tudod otthon.
3/21 A kérdező kommentje:
Már 12 évesen? Ti mikor kezdtêek borotválni?
2013. dec. 22. 23:04
4/21 A kérdező kommentje:
Mármint a gyantáást mikor kezdtétel?
2013. dec. 22. 23:05
5/21 anonim válasza:
Én csak borotvát használok, szerencsére világos szőke vagyok.
6/21 anonim válasza:
Én gyantapárti vagyok, 14 éves korom körül kezdtem, de én szőke vagyok, meg úszni sem jártam.
Szerintem nyugodtan elmehetsz kozmetikushoz.
7/21 anonim válasza:
szerintem csak a kilógót vágd le ollóval.
felesleges borotválni vagy gyantázni!
8/21 anonim válasza:
Borotváld le. Nincs korhoz kötve, hogy mikortól lehet leszedni. Ha zavar, akkor szedd le, és kész.
9/21 anonim válasza:
"szerintem csak a kilógót vágd le ollóval.
felesleges borotválni vagy gyantázni!"
Ne haragudj, de mennyivel lesz jobb, ha ollóval levágja? Attól még ott marad a sötét szőr, nem? Maximum rövidebb lesz, de attól még látszik.
10/21 anonim válasza:
Én olyan rövidre vágom, amilyenre tudom, aztán a maradékot intim szőrtelenítő krémmel szedem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!