A hüvelybemenetem mellett (kívül) kisebb kidudorodásokat vettem észre. Mik lehetnek ezek a hüvelybemenetnél?
Hűha... Ez több dolog lehet:
1. Borotválod, és benőtt a szőr - elég kellemetlen, de ha nem borotválod most egy ideig, elmúlik pár nap alatt. Nézd meg esetleg, nem látsz-e benőtt szőrszálat bennük!
2. Fertőzés: ha élsz nemi életet, könnyen elkaphattál valamit, akár orális úton is. A HPV egyik tünete a nem viszkető, testszínű, szemölcsszerű kitüremkedés.
Esetleg "sima" szemölcs, ami szintén főleg nemi úton terjed.
Mirigyeknek nem kéne kívül lenniük.
Ha a szőrbenövést kizárod, szerintem menj el orvoshoz! Nem ciki, mert ilyesmit nyáron akár uszodában, wc-n is könnyen összeszedhetsz... Én kérnék időpontot pár nap múlva, fő a biztonság.
Szia! Ha jól értelmezem amit írtál, akkor betegség amid van úgynevezett hegyesfüggöly. Helynenként olyan szőlőfürt szerüen vannak? Ez HPV és szemölcsszerű. Nem kellemes a kezelése. van egy folyadék amivel be kell kenni és szabályosan leégeti. amíg ilyened van nem élehetsz nemi életet mert megfertőzöd a párod. Csak ha teljsen meggyógyultál. Ja és ha már éltél a párod is kezelni kell.
Szerintem amint tudsz menj el dokihoz, mert durva dolgoakt tud ez csinálni. Ha elhatalmasodik akár meddőség is lehet belőle. S gondolom később szertnél gyereket.
Most még nem tragédia, de kezelni kell mindketőtök.
Nem baj ha párod is elkisér, akkor kérhettek neki is valamit.
Rákeresgéltem ezekre a fertőzésekre, de nem hasonlítanám ezt egyikhez sem. Mindenestre elmegyek a nőgyógyászomhoz, és majd ő megmondja mi ez.
Köszi szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!