Ez nem baj? Nem kell orvoshoz fordulnom?
Van egy csomó a mellemben, de lehet normális egy csomó, nem feltétlenül problémás.
De fáj egy picit az nem baj? Nem kell vele törődnöm? Vagy jobb biztorra menni?
17/l
Attól függ:/
Elméletileg ha kemény és nem mozdul,akkor kéne orvoshoz menni amúgy ha elmozdítható akkor nincs gond.
Amúgy nekem is sok csomó van a mellemben.Mensinél még több aztán kevesebb:D
De szerintem ezek növekedési csomók vagy hasonló.
De az is lehet,hogy beütötted(csak nem tűnt fel)és attól van.Vagy ilyesmi...
De szerintem sincs gond:)
16/l
De bizony hogy igaz az, hogy a rák nem fáj!!
Amikor fáj, akkor már sebek is vannak rajta és váladékozk erősen, stb!
Előző, akkor még egyszer javaslom, hogy légy szíves nézz utána a KÜLÖNBÖZŐ mellrák FAJTÁKNAK.
Azt mondhatod, hogy többnyire nem fáj, de azt NEM, hogy soha.
Tessék:
- [link] - "A fájdalom nem jellemző, korai szakaszban csak az esetek kb. 10%-ában jelentkezik. "
- [link] - "A mellrákos betegek mindössze 10 százalékánál fordul elő emlőfájdalom. A daganatos fájdalom jellemzően állandó, az emlő meghatározott részére korlátozódik, legtöbbször egyoldali. Ritkán a fájdalom jelentkezhet az egész emlő területén tapasztalható formában is."
- [link] - "My breast kept hurting. My tumor was associated with pain. Maybe I was lucky because the tumor was very close to a nerve and pressing on it, which is probably the reason why I felt it in the first place. After my diagnosis, and my therapy, I sent a letter to that first doctor. The one that said that my pain was not cancer." - " A cancerous lump can cause pain because of its position in the breast."
Elég lesz vagy keressek még forrásokat?
Nem fáj a mellrák valóban, csak a végén.
Persze kivételeket mindig lehet találni, ahogy 6 ujjú embert is például...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!