Melyik gyógyszert ajánlanátok felfázásra? Tapasztalatok?
Miért ne jöhetne szóba attól, hogy fogamzásgátlót szedsz? Nem bírsz ki pár nap kiegészítő védekezést?...
"mégis kiújul"...talán lehet, hogy pont a tabletta miatt újul ki. Vagy azért, mert sosem kezeled ki rendesen, antibiotikummal.
A "felfázás" bakteriális (ritkábban gombás) hólyagfertőzés, aminek a gyógyszere az antibiotikum. Méghozzá ideális esetben az, amire az adott kórokozó érzékeny. Keresd fel a háziorvosod, aki végez vizelet vizsgálatot és felír gyógyszert. Ellenkező esetben ezek a gennykeltő bacik felszállhatnak a veséidre, ahol vesemedencegyulladást okozhatnak. Remélem érthető voltam, mert ez nem játék...
Minden gyógynövényes kúra csak kiegészítésre való, különben könnyen újrafertőződhetsz, szövődményed lehet.
Fogamzásgátló mellett lehet szedni antibiotikumot, csak célszerű gumival is védekezni a ciklus végéig.
"Nekem eddig az Urogin vált be.Gyógynövényes iszonyatos ízű!!!!!De nagyon gyorsan elmúlik tőle.( 2 nap) Sajnos ilyenkor télen nekem is sokszor van.Gyógyszertárban vagy Rossmann- ba lehet venni."
Azért van sokszor, mert nem kezelitek ki! Az urogin csak kiegészítésnek jó, a gyulladást lehet, hogy csökkenti, de a bacik maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!