Mit csinaljak, ha mostanaban oriasi mennyisegeket uritek?
Amiota hazajottem kulfoldrol megvaltozott a belrendszerem. Oriasi, kb haromszoros, negyszeres mennyisegeket uritek, raadasul vert is talaltam a wcpapiron.
Mi tortenhetett?
Nem eszem tobbet mint eddig.
Az kozrejatszhat, hogy tobb,mint 2 evig nem ettem hust egyaltan, most meg egy hetig igen, de hasmenesem lett tole, azota amiota megint lealltam a husevessel, azota novekedett a mennyiseg.
Mivan akkor ha többet sz....sz?
semmi, csak húzd le és imádkozz, hogy ne duguljon el, meg legalább nem fogsz elhízni.
és igen az étrend változástól megváltozik az is.
A székelés utáni friss piros vér elsősorban aranyérre, végbélrepedésre utalhat. Főleg akkor ha viszketés, fájdalom is társul a tünethez ami a székelés után pár órával megszűnik. Az aranyeres panaszok kiváltója lehet a gyakori székelés.
A nagy mennyiségű széklet szerintem lehet a megváltozott környezet/megváltozott étrend miatt.
Amennyiben a vér nem csak a papíron, illetve a széklet felületén jelenik meg hanem "keverve" akkor az az emésztőrendszer más részének vérzésére utal. Minél frissebb a vér annál "hátrébb" van a vérző rész. Ilyenkor mindenképpen, minél előbb fordulj orvoshoz.
Aranyér esetén is érdemes elmenni háziorvoshoz. Ad rá krémet ami megoldja a problémát és enyhíti a tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!