38 eves vagyok, ket honapja kevesebbet vereztem, a mult honapban ugyancsak es ra 20 napjara ujra megjott, de akkor mar nagyon picit volt. A nogyogyaszom kulso-belso UH keszitett, van egy 44*40 mm veres petefeszek cisztam. Mit szoltok hozza?
Figyelt kérdés
Antibiotikumot es gyulladasgatlot rendelt.10 nap kezeles eltelt. Mar 3 napja meg kellett volna jonnie a ciklusomnak, e helyett kb. egy hete egy-egy barnacsepp jott es tegnap, valamint tegnapelott erme nagysagu barna folt;azota semmi. Nagyon aggodom.2009. nov. 25. 08:02
1/3 A kérdező kommentje:
Ha valaki mar tapasztalt ilyet,kerem jelezzen.
2009. nov. 25. 15:52
2/3 anonim válasza:
Azért nem kapsz választ, már elég speciális a problémád és látatlanban senki nem fog téged diagnosztizálni, még orvos sem, nemhogy a laikusok.
Kérdezd meg az orvosod, vagy ha nem bízol benne, menj máshoz. Komoly bajod is lehet esetleg, ne várj!
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valszt,de ha valaki megis raismer egykori betegsegere,valaszoljon.
2009. nov. 27. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!