Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lessz valami bajom hogyha...

Lessz valami bajom hogyha szortelenito kremmel le szortelenitem a nemiszervem?

Figyelt kérdés
ugyertem hogy art-e valamit? lany vagyok
2009. nov. 24. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem árt, de csak oda kend, ahol szőr is van...
2009. nov. 24. 18:20
 2/9 A kérdező kommentje:
rendben. koszonom a gyors valaszt.
2009. nov. 24. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Hát nem,de azér ne csinálj belőle rendszert,mert olyan erős lesz a szőröd,hogy utána szúrós lesz,és ha egyszer le akarod gyantáztatni,akkor összecsinálod magad a fájdalomtól.Én a helyedben inkább nem tenném:S Csakis gyantával
2009. nov. 24. 18:26
 4/9 A kérdező kommentje:
mar mind egy...:))
2009. nov. 24. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is krémmel csinálom, már egy éve, és abszolút nem erősödik tőle. 2hetente csinálom.
2009. nov. 24. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Na gratulálok mindannyiótoknak! A krémekre rá is van írva h NEM használható nemi szervi környékre. Mert tele van kémiai anyagokkal amitől nem csak egy egyszerű gombát kaphatsz el. Én így jártam. 2 évig küzdöttem vele, h elmúljon. Könyörgöm ha hülyeséget akarsz csinálni ne itt kérdezd meg hanem olvass utána az sokkal gyorsabb.
2009. nov. 24. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
jajj nagyokos nem a nemi szervünkre kentük rá, szóval semmi baj nem lehet. én 1éve ezt használom és itt vagyok élek. Simán lehet lentre is használni.
2009. nov. 25. 06:40
 8/9 A kérdező kommentje:

23:29 nem arra kell hasznalni hogy apold vele a huvelyed:))...csak korulotte:))

de mind 1 nem azt hasznaltam:)

2009. nov. 25. 11:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Én bánom már! :)
2009. nov. 26. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!