Miért van ez a fura váladék?
Figyelt kérdés
szval 1-2 éve harcolok a hüvelygombámmal sajna eleinte sokáig nemvolt kezelve, amikor kezeltük meg visszajött legutóbb az orvos írt fel kúpot el is kezdtem használni de közbe megjött a menstruációm 2.án és gondoltam majd ha vége folytatom.. de átváltott barnázásra most meg ilyen pirosas váladék folyik belőlem nem túl sok napi 1 betét meg van hogy nyúlós trutyi is egyben.. és idegesít mert nemtudom mi lehet a baj2013. dec. 14. 22:28
1/3 anonim válasza:
Párodat is látta orvos? Éltetek közben nemi életet? Én a helyedben visszamennék az orvoshoz, és a páromat is elküldeném, a probléma megoldódásáig pedig tartózkodnék a szextől. Jobbulást!
2/3 A kérdező kommentje:
mondtam hogy a páromnak is jelentkeztek a tünetei de az orvos csak annyit mondott hogy kenje magát a krémmel neki elég annyi
2013. dec. 15. 12:01
3/3 anonim válasza:
a férfinek tényleg eléág annyi. Viszotn neked volt tenyésztés? mert többflée gomba van. Ha pl candida akkor diéta nélkül nem fog elmulni. Én 2 évig szenvedtem vele havi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!