Két hete késik. Mi lehet az oka?
Két hete késik. Akkor görcsöltem,amikor meg kellett volna jönnie( nem szokott késni). Most olyan érzés van a petefészkemben néha,mintha "buborékok jönnének fel"(nem tudom jobban megfogalmazni),előtte egy picit fáj is.
védekeztünk. a melleimben szúró fájdalmat érzek. mi lehet az oka? (5hónapja nem szedek fogamzásgátlót)

Csatlakozom,nekem is ezekkel a tünetekkel indult.
Megszakításosból lett a bébim:))))

Először is vegyél egy terhességi tesztet,már a nap bármelyik szakaszában kimutatja ha terhes vagy.
Ha negatív akkor menj el orvoshoz,lehet hogy van valami gyulladásod vagy hormonproblémád.
az a helyzet,hogy én is voltam már terhes,akkor fogamzásgátló mellett,pedig beszedtem rendesen. most gumival védekeztünk,elvileg nem szakadt ki.
tesztet vettem volna már,de ausztriában hallgatok gyógyszerészetet,és sajna hétvégéig semmi pénzem,dokihoz meg nem tudok elmenni,mert az eu-s kártyám még nem jött meg.úgyhogy nagyon-nagyon félek csajok:S

délután óta elkezdett szurkálni a petefészkem,a jobb,ez jelenthet valamit? (mondjuk,hogy meg fog jönni?)
írjatok még kérlek.köszönöm szépen

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!