Szerintetek ez meg normalis 20 evesen?
Figyelt kérdés
A menstruaciom szepen beallt mar 18evesen.Egeszen idaig.Fel eve azt tapasztalom,hogy fel evvel ezelott meg 5-en kellett megjonnie,utana honapban csuszott jo par napot,amig el nem ertem pont a mult honap elotti honapba a honap vegere.(Remelem ertheto),szoval szepen a honapok alatt kitolodott,honap elejerol,a honap vegere,most ott tartok ,hogy 5-en kellett volna megjonnie,de meg ma sem jelentkezett.100%,hogy meg fog jonni,nem vagyok terhes,mert van egy jellegzetes tunetem menstruacio elott,es mar jelentkezett 2 hete,de meg mindig semmi :( Ez normalis,hogy folyton eltolodik,napokkal hetekkel 20 evesen? Ugye nem valami hormon problema jele? :/2013. dec. 12. 19:00
1/3 A kérdező kommentje:
Ezt ugy ertem,hogy vilagosabn legyen,hogy pl: juliusban 5-en menstrualtam,aug.ban:10en,szeptemberben 18-en,oktoberben 21-en,novemberben 5-en,es most meg nem.:/ ez csak egy pelda volt,nem ezek voltak a pontos datumok.
2013. dec. 12. 19:04
2/3 anonim válasza:
Nekem ez a jellemző, hogy mindig kicsit eltolódik, bár nem ilyen sokkal, inkább csak 1-3 nappal maximum, és nem hónapról hónapra feltétlenül. 30 fölött vagyok, de már a huszas éveimben is így volt. Ha esetleg nagyobb stressz ér rendszeresen, akkor amiatt is tolódgathat. Szóval szerintem ez még lehet normális is akár, de azért persze nőgyógyászt sem árthat megkérdezni.
3/3 A kérdező kommentje:
Azert annyit nem stresszelek,hogy minden honapban ennyit kessen..:( Koszonom a valaszod.Mindenkepp megyek nogyogyaszhoz,csak felek ,hogy hormonproblema :(
2013. dec. 12. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!