Muszáj megnézetnem?
Figyelt kérdés
Az van hogy kb 3 éve elég rendszeresen fáj a hasam és anyu ezt ma tudta meg, és azt szeretné hogy nőgyógyászhoz menjek, nézessem meg, hátha nőgyógyászati probléma. De nagyon félek tőle, még sosem voltam. Komolyan, rettegek. Én igazából nem is érzem hogy bajom lenne, már megszoktam hogy fáj, csak anyu és a barátom nagyon aggódik. Szóval szerintetek mindenképp muszáj elmennem nődokihoz?2013. dec. 11. 22:31
11/12 anonim válasza:
Ha megbízol a háziorvosban, és vele komfortosan érzed magad, akkor nála kezd, ők általában belgyógyászok és a hasad megnyomkodásából már le tudnak vonni következtetést. De ha elküld ultrahangra, akkor számíts arra hogy ott nem választhatsz orvost, miközben ugyanezt a vizsgálatot a nődoki is el tudja végezni, akit megválaszthatsz és akár nőnemű is lehet, sőt ha még szűz vagy, akkor lehet, hogy ő se vizsgál meg másként csak az ultrahanggal.
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 15. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!