Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet az, hogy a menstru...

Mitől lehet az, hogy a menstruációm az utóbbi két hónapban korántsem annyira erőteljes, mint eddig?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és nem arról van szó, hogy eddig hűde intenzív lett volna, de most jelentősen visszaesett. Kicsit aggódom, mitől lehet ez?
2009. nov. 23. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem meg érdekes módon már vagy 4. alkalommal alig fáj, csak egy kicsit görcsölget. Lehet később áll be a végleges "formájára".

szintén 19/L

2009. nov. 23. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy terhes vagy, olyankor szokott jelentősen csökkenni a vérzés mennyisége.
2009. nov. 23. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha még mindig normális a hossza,tehát legalább 3 nap ,nem csak barnás pecsételés,hanem vérzés csak ekvesebb akkor nincsen gond szerintem . Én is 19 vagyok és velem meg az a helyzet mint az elsővel,éveken kerezstül rettentően görcsöltem minden ciklusban, most pedig ez a 3. honapom hogy alig érzem meg. 2-3Éve nekem is sokkal több volt a menstruációm, És velem ha minden igaz minden rendben.
2009. nov. 23. 19:15
 4/7 A kérdező kommentje:

A hosszúságával semmi gond, éppenhogy csak annyi, hogy nem vérzem olyan erősen, mondjuk a görcsölés megmaradt. Azért nagyon remélem, hogy nem terhességről van szó.

Köszönöm a válaszaitokat!

2009. nov. 23. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Az azért nem túl gyakori, hogy valaki terhesség alatt menstruál és megmarad a terhesség. Ha görcsöltél is, akkor pedig szinte biztosan nem vagy terhes, mert még ha az is lettél volna, a görcsöléses vérzés = vetélés.

Az a tuti, ha tesztet csinálsz.

2009. nov. 23. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen a görcs az kizárja a terhességet,ha maga vér még nemis (bár a terhesség alatti menstruáció ,az átllaában csak barna pecsételgetés jelent)
2009. nov. 23. 22:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Hűűű...köszönöm mindenkinek, megnyugtattatok!

Azért szerintem egy tesztet veszek. :)

2009. nov. 26. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!